Echipa noastră

Echipa noastră este gata să îți repare dispozitivul favorit, rapid, eficient, durabil!

De ce suntem atât de siguri? Datorită celor 3 tehnicieni cu experiență de peste 14 ani, care alcătuiesc echipa Service-Centre.

Aceleași principii de lucru ne-au adus împreună, iar miile de reparații efectuate eficient ne fac o echipă pe care te poți baza.

Fie că te confrunți cu probleme de software sau hardware, noi suntem gata să îți oferim soluția. Experiențele deosebite ale fiecăruia dintre noi cât și pasiunea pentru meseria aleasă, ne ajută să tratăm cu profesionalism fiecare reparație.

Unii reușesc find mulți, altii fiind buni. Noi credem că implicarea proactivă face diferența.

Îți oferim întotdeauna soluția cea mai potrivită pentru dispozitivul tau, în raport corect calitate – preț. Nu ne aliniem, însă, principiilor de tipul: “merge și așa”! Noi nu cârpim! Reparăm rapid, eficient, durabil!

Oferim soluții pentru probleme ce țin de aspectul exterior al telefonului, precum:

sticlă spartă
carcasă spartă, ș.a.m.d.

Sau soluții pentru disfuncționalități ce țin de interiorul dispozitivului, precum:

recuperare date
probleme de sunet,
conexiune wi-fi, etc.

Cel mai mult ne plac provocările, de aceea acceptăm dispozitive cu probleme diverse, fie că acestea sunt modele mai vechi, sau proaspat apărute!

Răsfoiește paginile Service GSM și Service Tablete ale site-ului nostru, pentru a afla mai multe detalii despre câteva dintre reparațiile pe care le putem realiza.

Dacă dispozitivul pe care îl deții nu apare în lista noastră de prezentare, nu te îngrijora! Fie că vorbim despre mărci precum Nokia, Huawei, LG, HTC, sau alte, noi putem oferi reparații pentru majoritatea brandurilor existente pe piață! Ia legătura cu unul dintre tehnicienii noștri și află mai multe detalii despre repararea dispozitivului pe care îl deții!

Ai cel mai performant terminal GSM aparut pe piață? Deții un terminal GSM ușor prăfuit? Are display-ul spart, l-ai scăpat în apă, sau pur și simplu nu mai funcționează? Contactează-ne, de restul ne ocupăm noi!

Suna acum!